Weekend i Stockholm

Det finns flera anledningar till att ta en weekendresa till Stockholm, för här finns inte bara många härliga golfbanor utan även andra riktiga smultronställen att upptäcka!


Något som de flesta golfare vet om är att det krävs mycket för att bli en bra golfspelare så som tålamod, koncentration, precision, teknik och samspel mellan hjärna och kropp samt mycket mer. Därför kan det vara skönt med lite avkoppling efter en golfrunda och när man åkt iväg på en riktig golfweekend i Sveriges vackra huvudstad vill man nog bo på ett hotell som både erbjuder god mat, underhållning och diverse ankopplande SPA-behandlingar. Men hur ska man veta vilkets hotell som erbjuder vad? Ett smart tips är att klicka in på www.stockholmshotell.com som är en komplett guide över Stockholms hotell, sevärdheter och events. På sajten kan du till exempel läsa om vilka evenemang som är på gång just nu och du kan snabbt hitta förslag på mysiga platser att ta med din käresta till när du tar en paus från golfandet.

”Stockholm är Sveriges största stad och här hittar du allt mellan himmel och jord. Staden vilar på ett flertal öar som ligger nära varandra, ständigt omgivna av vatten vilket gör att många klassar staden som en av världens vackraste.”

Ett riktigt smultronställe i huvudstaden

Skansen, den underskattade oasen i en pulserande stad – Många glömmer att Stockholm inte bara är en stad med livat nattliv utan att man även har närhet till djur och natur. Skansen är nämligen världens äldsta friluftsmuseum och här kan man vandra i sin egen takt och njuta av närheten till naturen. På vägen genom Skansen får man även se flera olika inhemska djurarter och man kan uppleva det gamla Sverige genom alla hus och småbodar i originalskick. Parken har även flera spännande uppträdanden och event för både stora som små, så vad väntar du på? Besök Stockholm redan nästa helg!